BREWERS GOLD

US$ 0,00

Voor het eerst geproduceerd in 1919. Eén van de eerste variëteiten ontwikkeld door professor Ernest Stanley Salmon van het Engelse Wye College.

Aromaprofiel: Rood fruit & Bessen

Specifieke aroma’s: Zwarte bes, pittig

Alfazuur gehalte: 8,5%

Herkomst: Engeland

Wij hebben altijd het meest recente oogstjaar op voorraad.

Aantal:

Voor het eerst geproduceerd in 1919. Eén van de eerste variëteiten ontwikkeld door professor Ernest Stanley Salmon van het Engelse Wye College.

Aromaprofiel: Rood fruit & Bessen

Specifieke aroma’s: Zwarte bes, pittig

Alfazuur gehalte: 8,5%

Herkomst: Engeland

Wij hebben altijd het meest recente oogstjaar op voorraad.

Voor het eerst geproduceerd in 1919. Eén van de eerste variëteiten ontwikkeld door professor Ernest Stanley Salmon van het Engelse Wye College.

Aromaprofiel: Rood fruit & Bessen

Specifieke aroma’s: Zwarte bes, pittig

Alfazuur gehalte: 8,5%

Herkomst: Engeland

Wij hebben altijd het meest recente oogstjaar op voorraad.

Bestellen? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact op.

Minimale verpakkingseenheid per hopvariëteit: 5kg