BREWERS GOLD
Voor het eerst geproduceerd in 1919. Eén van de eerste variëteiten ontwikkeld door professor Ernest Stanley Salmon van het Engelse Wye College.
Aromaprofiel: Rood fruit & Bessen
Specifieke aroma’s: Zwarte bes, pittig
Alfazuur gehalte: 8,5%
Herkomst: Engeland
Wij hebben altijd het meest recente oogstjaar op voorraad.
Voor het eerst geproduceerd in 1919. Eén van de eerste variëteiten ontwikkeld door professor Ernest Stanley Salmon van het Engelse Wye College.
Aromaprofiel: Rood fruit & Bessen
Specifieke aroma’s: Zwarte bes, pittig
Alfazuur gehalte: 8,5%
Herkomst: Engeland
Wij hebben altijd het meest recente oogstjaar op voorraad.
Voor het eerst geproduceerd in 1919. Eén van de eerste variëteiten ontwikkeld door professor Ernest Stanley Salmon van het Engelse Wye College.
Aromaprofiel: Rood fruit & Bessen
Specifieke aroma’s: Zwarte bes, pittig
Alfazuur gehalte: 8,5%
Herkomst: Engeland
Wij hebben altijd het meest recente oogstjaar op voorraad.
Bestellen? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact op.
Minimale verpakkingseenheid per hopvariëteit: 5kg